اینفوگرافیک | چرا مهاجرت به آمریکا گزینه تمامی مردم جهان است ؟ + دلایل

مهاجران برای کار، بزرگ‌ترین گروه ورودی‌ها به آمریکا بودند که در مجموع ۶۳۸،۵۵۱ نفر یا ۴۱.۸ درصد از مهاجران را تشکیل می‌دادند. اکثریت آن‌ها از کشور همسایه‌ی آمریکا یعنی مکزیک بودند که ۵۵ درصد از کارگران ورودی را تشکیل می‌دهند.
اینفوگرافیک | چرا مهاجرت به آمریکا گزینه تمامی مردم جهان است ؟ + دلایل
کد خبر : ۴۹۷۴۷

ایالات متحده کشوری است که توسط مهاجران از سراسر جهان ایجاد و ساخته شده است. در نتیجه، بیش از هر کشور دیگری میزبان مهاجران است.

تا سال ۲۰۲۱، بیش از ۴۵.۳ میلیون نفر ساکن ایالات متحده متولدین خارج از این کشور بوده اند که حدود یک پنجم از مهاجران جهان را تشکیل می‌دهند. اما در حالی که برخی از مردم برای پیوستن به خانواده خود به آمریکا می‌روند، برخی دیگر به دنبال کار یا فرار از موقعیت‌های خطرناک هستند.

اینفوگرافیک زیر از داده‌های وزارت امور خارجه ایالات متحده، برای نشان دادن دلایل مختلفی که توسط تازه واردان به آمریکا در سال ۲۰۲۱ ذکر شده، استفاده می‌کند تا دلایل افرادی را که در سال ۲۰۲۱ به ایالات متحده مهاجرت کرده اند را به تصویر بکشد.

 

اینفوگرافیک | چرا مهاجرت به آمریکا گزینه تمامی مردم جهان است ؟ + دلایل

علت مهاجرت افراد مختلف به ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ چه بوده است؟
داده‌های ورود جدید در یک سال معین، شامل ویزای غیر توریستی، گرین کارت جدید، پناهندگان (refugees) و پناهجویان (asylees) است. (تفاوت اصلی بین پناهنده و پناهجو در فرایند مهاجرت به آمریکا این است: پناهنده شخصی است که در خارج از آمریکا به عنوان پناهنده شناخته شده و پس از بررسی‌های امنیتی و پزشکی، اجازه ورود به آمریکا را دریافت می‌کند. اما پناهجو شخصی است که ابتدا به طور قانونی یا غیرقانونی به آمریکا وارد شده و سپس در آمریکا تقاضای پناهندگی می‌کند. پس از بررسی‌های لازم، اداره مهاجرت آمریکا ممکن است وضعیت پناهندگی را به وی اعطا کند.)

هر ورود تحت یک طبقه بندی گسترده مورد پذیرش قرار می‌گیرد:

کار: شامل ویزا برای مشاغل تخصصی یا کار‌های کشاورزی موقت و همچنین گرین کارت‌های جدید صادر شده برای استخدام می‌باشد.

مدرسه: شامل ویزای دانشجویی و خانواده‌های دریافت کنندگان ویزای دانشجویی می‌شود.

خانواده: شامل ویزای مهاجرت و گرین کارت‌های جدید صادر شده برای بستگان شهروندان آمریکایی است.

امنیتی: شامل پناهندگان و پناهجویان و همچنین ویزای مهاجرت و گرین کارت جدید است که به دلیل ترس از امنیت یا آزار و اذیت صادر می‌شود.

لاتاری: ورود از طریق برنامه لاتاری که با عنوان قرعه کشی گرین کارت نیز شناخته می‌شود که متقاضیانی را از کشور‌هایی با تعداد کم مهاجر در پنج سال گذشته می‌پذیرد.

در سال ۲۰۲۱، ایالات متحده شاهد ۱.۵۳ میلیون مهاجر جدید بود.

مهاجران برای کار، بزرگ‌ترین گروه ورودی‌ها به آمریکا بودند که در مجموع ۶۳۸،۵۵۱ نفر یا ۴۱.۸ درصد از مهاجران را تشکیل می‌دادند. اکثریت آن‌ها از کشور همسایه‌ی آمریکا یعنی مکزیک بودند که ۵۵ درصد از کارگران ورودی را تشکیل می‌دهند.

مهاجران تحصیلی، ۴۹۲،۱۵۳ نفر بودند که ۳۲.۲ درصد از تازه واردان به ایالات متحده را تشکیل می‌دهند که اکثریت آن‌ها از کشور‌های آسیایی بودند. چین با ۱۹.۰ درصد از کل ورودی‌های مربوط به تحصیلات، بیشترین ورودی‌های مربوط به تحصیلات را به ایالات متحده در بین کشور‌های مختلف داشته است و پس از آن هند با ۱۷.۴ درصد قرار دارد.

ورود خانواده به ایالات متحده تنها ۲۳.۲٪ یا کمتر از یک چهارم از مهاجران را تشکیل می‌دهد. در این موارد، بزرگترین گروه‌ها از هند (۱۷.۶٪ از این گروه) و مکزیک (۱۵.۲٪ از این گروه) بودند.

در مقایسه با طبقه بندی‌های بزرگتر در بالا، افراد با دلایل امنیتی (۱.۹٪ از کل ورودی ها) و لاتاری (۰.۹٪ از کل ورودی ها) به طور قابل توجهی کمتر وارد ایالات متحده می‌شوند.

کشور‌هایی که بیشترین شهروندان متقاضی پناهندگی یا پناهجویی را داشتند به ترتیب جمهوری دموکراتیک کنگو (۴،۸۷۶ پناهنده) و ونزوئلا (۱،۵۹۶ پناهنده) بودند.

رشد مهاجرت به آمریکا
اگرچه ایالات متحده در سال ۲۰۲۱ در کوتاه مدت و در نتیجه همه گیری کرونا، شاهد تعداد مهاجران کمتری نسبت به قبل از سال ۲۰۲۰ بود، اما همچنان شاهد افزایش مهاجرت به ایالات متحده در دراز مدت است.

منحنی رشد مهاجرت به آمریکا

در سال ۱۹۶۵، ایالات متحده قوانین مهاجرت خود را به روز کرد و یک سیستم سهمیه‌ای را «با تاکید بر اتحاد مجدد خانواده و مهاجران ماهر»، با محدودیت‌ها و اولویت‌های منطقه‌ای وضع کرد.

از آن زمان، تعداد مهاجرانی که در ایالات متحده زندگی می‌کنند بیش از چهار برابر شده است. تا سال ۲۰۲۲، مهاجران ۱۳.۹ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل می‌دادند، یا تقریباً ۱ نفر از هر ۷ نفر.

مهاجرت به ایالات متحده از دیدگاه جهانی
مهاجرت در برخی از کشور‌های دیگر جهان ملموس‌تر است؛ به عنوان مثال، جمعیت متولدین خارج از کشور کانادا ۲۳ درصد از کل جمعیت این کشور را در سال ۲۰۲۱ تشکیل می‌دادند. اما درصد بالایی از جمعیت ایالات متحده را مهاجران تشکیل می‌دهند.

برخی از کشور‌ها در واقع مهاجرانی دارند که اکثریت جمعیت آن‌ها را تشکیل می‌دهند. به عنوان مثال ۸۸ درصد از جمعیت امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۰ از کشور‌های خارجی بودند و مهاجران خارجی قطر هم، ۷۵ درصد جمعیت این کشور را در همان سال تشکیل می‌دادند.

*منبع: visualcapitalist

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
روزیاتو
مجله زندگی
ارسال نظر